این غذاها را افطار بخورید - گروه بین‌المللی آگاهان
اخبار و مقالات

این غذاها را افطار بخورید

eftar

یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است شام با فاصله ۲ ساعت پس از افطار میل شود.

مریم صالحی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در وعده افطار بهتر است ابتدا با چای، آب جوش یا شیر گرم و خرما یا کشمش روزه خود را باز کنید، گفت: در وعده افطار استفاده از نان و پنیر و سبزی و تا حد امکان استفاده از مغزها مثل گردو و پسته نیز مناسب است.

وی اضافه کرد: شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج نیز از غذاهای پیشنهادی در این وعده است.

صالحی گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است با فاصله ۲ ساعت بعد از افطار، شام میل شود تا سبب سیری در زمان سحر نشود.

این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: سوپ، آش سبک، حلیم، خوراک لوبیا، عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان به همراه ماست و خیار یا دوغ و سبزی خوردن یا سالاد غذاهایی است که برای صرف شام در ماه رمضان مناسب‌تر است.

صالحی تاکید کرد: بلافاصله بعد از شام از مصرف چای خودداری کنید، چون جذب آهن را کاهش می‌دهد و بهتر است به عنوان دسر بعد از شام از میوه‌ها به خصوص مرکبات که حاوی مقادیر بالایی ویتامین C هستند استفاده کنید؛ زیرا جذب آهن در بدن را افزایش می‌دهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی از هورمون‌ها نقش ویژه‌ای دارد.

وی گفت: تا پایان شب و هنگام خواب از میوه‌ها، چای کمرنگ و سایر مایعات بویژه آب استفاده کنید.

مطلب قبلی

gen محققان انگلیسی یک تغییر ژنتیکی خاص کشف کرده اند که بدن را از تولید یک پروتئین مهم که برای کنترل اشتها و مقابله با بیماری چاقی و دیابت نقش اساسی دارد، باز می دارد. تولید این پروتیین برای پردازش شماری از هورمون ها و انتقال دهنده های مغزی که اشتها، انسولین و سایر هورمون های را کنترل می کنند، مهم است . درحالیکه محققان در مورد نسبت افرادی که چاقی و یا دیابت آنها بر اثر تغییرات ارثی ژنتیکی است، مطمئن نیستند …

مطلب بعدی

drink-water نوشیدن مقدار کافی آب برای فعالیت سالم و صحیح اعضای بدن ضروری است اما زیاده‌روی در مصرف آن می‌تواند با خطراتی همراه باشد. یک گروه متشکل از 17 کارشناس از سراسر جهان دستورالعملی تهیه کرده‌اند که ارائه‌کننده ایمن‌ترین روش برای نوشیدن آب است بدون آنکه برای فرد مشکلی ایجاد کند. به گفته دکتر «تامارا هیوبوتلر»، یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه از دانشگاه اکلند آمریکا، موارد فوت ناشی از «هیپوناترمی» که عمدتا در ورزشکاران مشاهده می‌شود، تاسف‌آور و قابل پیشگیری است. منظور …
کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.