افزایش وزن بعد از ساعت ۸ شب! - گروه بین‌المللی آگاهان
اخبار و مقالات

افزایش وزن بعد از ساعت ۸ شب!

fatman
نتایج نهایی نشان داد کسانی که خیلی دیر می‌خوابند، ۷۵۴ کالری بعد از ساعت ۸ شب مصرف می‌کنند؛ در حالی که این میزان در بین افرادی که خواب طبیعی دارند به ۳۷۶ کالری می‌رسد.
غذاهای فرآوری‌شده، گروه غذایی خاصی هستند که در بالای لیست مصرف بعضی افراد قرار می‌گیرند، و متاسفانه تاثیر بدی بر روی خلق‌وخوی انسان‌ها دارند.

یکی از مطالعات اخیر مجله پزشکی Appetite نشان می‌دهد که تنقلات شبانه می‌تواند باعث افزایش وزن شود. گزارشی که محققان از نتایج نهایی این مطالعه ارائه کرده‌اند، نشان می‌دهد که خوردن قبل از ساعت ۸ شب، نوعی عامل پیشگیری‌کننده مستقل از افزایش وزن بدن است، و با کل انرژی مصرفی روزانه مرتبط است؛ صرف نظر از این‌که افراد چه زمانی به رخت‌خواب می‌روند یا چند ساعت می‌خوابند.

در این مطالعه،‌ مچ‌بندهای مخصوصی بر روی دست ۵۲ بزرگسال نصب شد تا بر وضعیت خواب و فعالیت آنان نظارت شود. ضمن این‌که از این افراد خواسته شد تا لیست همه غذاهایی که مصرف می‌کنند و زمان‌بندی دقیق وعده‌های غذایی اصلی و میان‌وعدها را برای یک دوره ۷ روزه ثبت کنند.

نتایج نهایی نشان داد کسانی که خیلی دیر می‌خوابند، ۷۵۴ کالری بعد از ساعت ۸ شب مصرف می‌کنند؛ در حالی که این میزان در بین افرادی که خواب طبیعی دارند به ۳۷۶ کالری می‌رسد.

بسیاری از متخصصان چاقی معتقدند که کالری، کالری است، و فرقی نمی‌کند که چه زمانی غذا بخورید. اما این مطالعه نشان می‌دهد که کالری‌های روزانه و شبانه از نظر متابولیکی با هم یکسان نیستند.

 

مطلب قبلی

handsfree وی با تاکید بر لزوم پیشگیری از بروز پیرگوشی و کم‌شنوایی زودرس در جوانان و نوجوانان، ادامه داد: استفاده از هندزفری‌ها با صدای بلند، میزان شنوایی را در فرد به طور مرتب کم می‌کند و سلامت گوش را به خطر می‌اندازد. رئیس برنامه ملی کنترل ناشنوایی مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با اشاره به افزایش میزان «کم‌شنوایی زودهنگام جوانان و نوجوانان»، نسبت به استفاده از وسایلی نظیر «هندزفری‌» هشدار داد. دکتر سعید محمودیان در گفت‌و‌گو با ایسنا، درباره علت افزایش کم‌شنوایی …

مطلب بعدی

relationship متاسفانه بسیاری از افراد عادت دارند به طور خودسرانه دارو مصرف کنند. این افراد اغلب بدون تجویز پزشک و صرفا بر اساس تجارب شخصی خود، به دنبال مداوای بیماری خود هستند و با توصیه های دوستان و نزدیکان که اغلب آنها افراد غیرمتخصص می باشند، اقدام به خوددرمانی می کنند. اما واقعیت این است که تشخیص بیماری و تجویز دارو مقوله ای پیچیده بوده و عوارض جانبی گسترده ی داروها بخشی از همین پیچیدگی می باشد. چه بسا درمان دارویی یک …
کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.