هر کسی که کارتون ملوان زبل یا همان «پاپای» را دیده باشد، میداند که خوردن آهن چه قدر برای بدن مفید است؛ اما در دنیای واقعی، کمبود این ماده معدنی میتواند اثر عمیق تری روی بدن بگذارد. آهن برای گلبولهای قرمز بدن به شدت مهم است. گلبولهای قرمز هم وسیلههای حمل اکسیژن به سلولها هستند. […]
ادامهبررسیهای پزشکان نشان میدهد یک نوع ترکیب موجود در اسفناج با کاهش سرعت هضم چربی موجب میشود که میل به غذا خوردن بخصوص در مردان کمتر شود. به گفته محققان عصاره ریز کیسهها موجود در اسفناج با آزادسازی هورمونهای سیری که برای کنترل احساس گرسنگی مفید هستند، میتواند میل به غذا خوردن را کاهش دهد. […]
ادامهاسم سس مایونز که میآید تنها کلمهای که به ذهن من میرسد عذاب وجدان است. عذاب وجدان از خوردن اینهمه چربی و وارد کردن آن به جریان خون. اما واقعیت این است که بدمزهترین مادهی غذایی روی کرهی زمین را هم میشود با سس مایونز خورد. البته کمی اغراق کردم اما واقعیت این است که […]
ادامهویتامین ها بر اساس حلالیت آن ها در آب و یا در چربی به دو گروه تقسیم می شوند، ویتامین های محلول در چربی و ویتامین های محلول در آب. ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. روند جذب ویتامین های محلول در چربی مشابه جذب چربی هاست، بنابراین عوامل مؤثر در […]
ادامههمه ما کم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می تواند یک ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهکار های مختلفی برای این کار وجود دارد که یکی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است. غذاها از چند طریق باعث کاهش استرس می […]
ادامهامروز هوس چه کرده اید؟ دل تان کباب کوبیده می خواهد یا سوفله سبزیجات؟ برای تان عجیب است که بعد از مدت ها هوس کرده اید یک بسته کامل چیپس نمکی بخورید؟ اصلا می دانید که سر و کله این هوس ها از کجا پیدا می شود؟ ما به شما می گوییم که چرا گاهی […]
ادامهدر صورتی که علت تپش قلب، بیماری قلبی- عروقی نباشد، میتوان با کنترل عصبانیت از درمانهای خانگی استفاده کرد؛ در ادامه به چند نوع ماده غذایی مفید در این زمینه اشاره میکنیم. بارها در مقاطعی تند شدن یا نامنظم شدن ضربان قلب را تجربه کردهایم. با رها شدن ماده شیمیایی به نام آدرنالین، ضربان قلب […]
ادامهمرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه ای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C هستند. مطالعات محققان دانشگاه کپنهاگ نشان می دهد که احتمال بروز بیماری های قلبی و مرگ زودرس در افرادی که در رژیم غذایی خود از ویتامین C بیشتری استفاده می کنند، […]
ادامهعدس که انواع گوناگونی از آن وجود دارد از جمله خوراکی های گیاهی سرشار از آهن است. هر ۱۰۰ گرم عدس حاوی ۸ میلی گرم آهن است. افزون بر این، عدس بسیار مغذی و پر از پروتئین است. متخصصان تغذیه می گویند: آهن موجود در غذاهای گوشتی بهتر جذب بدن می شود تا آهنی که […]
ادامهبه گفته متخصصان نگه داری باقیمانده غذا ها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی را برای بدن به بار میآورد. غالبا دیده می شود که افراد باقیمانده غذای خود را فریز کرده و بعدها مجددا آن را مصرف می کنند. اگرچه در برخی موارد، این کار قابل قبول است اما گاهی سلامتی افراد را تهدید […]
ادامهواکنشهای آلرژیک بدن به دلیل آزاد شدن چندین ماده از جمله هیستامین است که با علائمی مانند خارش، عطسه، آبریزش بینی، اشکریزی و غیره همراه است. این ترکیب شیمیایی یعنی هیستامین بهطور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد و در برخی دیگری کمتر است. بهطور طبیعی بدن ما حاوی آنزیمی است که هیستامین موجود […]
ادامههمه ما می دانیم که اهدای خون امری خداپسندانه و انسان دوستانه است. برای اینکه این تجربه کاملا موفقیت آمیز و رضایت بخش باشد، بهتر است قبل و بعد از آن رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنید. در این مطلب به چند نکته در این باره اشاره می کنیم.دو هفته قبل از تاریخ مقرر اهدای […]
ادامهمحققان تغذیه می گویند پوست سالم به مرطوب کننده اسیدهای چرب امگا-۳، ویتامین B برای کلاژن سازی و تولید الاستین و مواد معدنی برای بازسازی، حفاظت و بازسازی سلولی نیاز دارد. ۱۱ ماده غذایی که این محققان برای سلامت ،درخشندگی و بهبود پوست توصیه می کنند به شرح ذیل است : ساردین کنسروهای ساردین […]
ادامه