گرفتن کالری از گوشتِ تنها که پر از چربی است، مضرات فراوانی دارد و سیرکننده هم نیست. یکی از دلایلی که میزان ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی در کشورهای اروپایی بالاست، داشتن این نوع عادت غذایی است. گوشت منبع مهمی از آهن هِم ( heme )، پروتئین، روی و ویتامین های گروه B […]
ادامهویتامین ها بر اساس حلالیت آن ها در آب و یا در چربی به دو گروه تقسیم می شوند، ویتامین های محلول در چربی و ویتامین های محلول در آب. ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. روند جذب ویتامین های محلول در چربی مشابه جذب چربی هاست، بنابراین عوامل مؤثر در […]
ادامه