شیر سویا نیز انواع پروتئینها، کلسیم، فسفر و ویتامینهای گروه B موجود در شیر معمولی را دارد و تفاوتی از نظر خواص با شیر گاو ندارد. یک کارشناس تغذیه به افرادی که دستگاه گوارش آنها تحمل پذیرش لبنیات را ندارد توصیه کرد: از شیر “سویا” یا شیر بدون لاکتوز استفاده کنند. مریم شیرمستی، اظهار کرد: […]
ادامهنوشیدن یک لیوان شیر پس از خوردن یک دسر شیرین مانند یک کیک شکلاتی نیز ممکن است به محافظت دندان کمک کند. مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به طور منظم با دور کردن قندها و ذرات غذایی که همراه باکتری ها باعث ایجاد پلاک های دندانی می شوند، به سالم نگهداشتن دندان ها کمک […]
ادامهبرای افزایش وزن، باید کالری رژیم غذایی افزایش یابد. البته حفظ کیفیت و سلامتی برنامه غذایی در رژیمهای افزایش وزن اهمیت فراوانی دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، بر خلاف بسیاری از افراد که لاغری برایشان رویایی دست نایافتنی است؛ برخی از افراد هم از لاغری شدید رنج میبرند. علت این […]
ادامه