نوشیدن آب به میزان لازم، باعث می شود تا آبی که در بدن شما به دلیل وجود نمک جمع شده به آسانی خارج شود و نفخ شکمتان از بین برود. این راهـنمـا برای خوردن، آشامیدن، و ورزش کردن شما را در هر زمان آماده پوشیدن لباس دلخواهتان می کند. قطع مصرف هله هوله دکـتر “لزلی […]
ادامهویتامین ها بر اساس حلالیت آن ها در آب و یا در چربی به دو گروه تقسیم می شوند، ویتامین های محلول در چربی و ویتامین های محلول در آب. ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. روند جذب ویتامین های محلول در چربی مشابه جذب چربی هاست، بنابراین عوامل مؤثر در […]
ادامهمرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه ای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C هستند. مطالعات محققان دانشگاه کپنهاگ نشان می دهد که احتمال بروز بیماری های قلبی و مرگ زودرس در افرادی که در رژیم غذایی خود از ویتامین C بیشتری استفاده می کنند، […]
ادامهاین روزها تقریباً همه میدانند ریشه بسیاری از بیماریها در نداشتن تغذیه سالم و کمتحرکی است، یعنی با داشتن برنامه غذایی درست میتوان سپری در برابر بسیاری از بیماریها ساخت. درواقع، همه قسمتهای حیاتی بدن برای دور ماندن از اختلال کارکرد به غذای سالم نیاز دارند. دو بخش که بهویژه در کهنسالی بسیار آسیب میبینند، […]
ادامهواکنشهای آلرژیک بدن به دلیل آزاد شدن چندین ماده از جمله هیستامین است که با علائمی مانند خارش، عطسه، آبریزش بینی، اشکریزی و غیره همراه است. این ترکیب شیمیایی یعنی هیستامین بهطور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد و در برخی دیگری کمتر است. بهطور طبیعی بدن ما حاوی آنزیمی است که هیستامین موجود […]
ادامهاثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (بهویژه بهصورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است. شانس بروز سرطان پروستات با گذشت سن افزایش مییابد و ممکن است به علت تغییرات هورمونی حاصل از نظیر کاهش مقدار آندرسترون یا افزایش مقادیر سرمی استروژن و استرادیول باشد. تماس با عوامل شغلی […]
ادامه