کره، برای صاف کردن صدا، خشونت حلق و سرفه خشک مفید است، همچنین ملین و چاق کننده بدن است ولی زیاده روی در مصرف کره موجب ضعف، سستی معده و اشتها را کم میکند. در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر […]
ادامهامروز هوس چه کرده اید؟ دل تان کباب کوبیده می خواهد یا سوفله سبزیجات؟ برای تان عجیب است که بعد از مدت ها هوس کرده اید یک بسته کامل چیپس نمکی بخورید؟ اصلا می دانید که سر و کله این هوس ها از کجا پیدا می شود؟ ما به شما می گوییم که چرا گاهی […]
ادامهنوشیدن یک لیوان شیر پس از خوردن یک دسر شیرین مانند یک کیک شکلاتی نیز ممکن است به محافظت دندان کمک کند. مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به طور منظم با دور کردن قندها و ذرات غذایی که همراه باکتری ها باعث ایجاد پلاک های دندانی می شوند، به سالم نگهداشتن دندان ها کمک […]
ادامهدیابت یکی از پرعارضه ترین بیماری های جهان است. بر حسب آمارهای جهانی در سرتاسر جهان حدود ۳۴۶ میلیون نفر از این بیماری رنج می برند و هر ۱۰ ثانیه دو نفر به دیابت مبتلا می شوند. بر طبق این آمارها نیز در هر ۸ ثانیه یک نفر بر اثر این بیماری از دنیا می […]
ادامهمتخصصان تغذیه به این پرسش پاسخ می دهند . وقتی می خواهید صبحانه میل کنید، کدام پنیر انتخاب شماست؛ پنیر تبریزی، پنیر سفید یا پنیر خامه ای؟! متخصصان تغذیه به این پرسش پاسخ می دهند . وقتی می خواهید صبحانه میل کنید، کدام پنیر انتخاب شماست؛ پنیر تبریزی، پنیر سفید یا پنیر خامه ای؟! به […]
ادامهواکنشهای آلرژیک بدن به دلیل آزاد شدن چندین ماده از جمله هیستامین است که با علائمی مانند خارش، عطسه، آبریزش بینی، اشکریزی و غیره همراه است. این ترکیب شیمیایی یعنی هیستامین بهطور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد و در برخی دیگری کمتر است. بهطور طبیعی بدن ما حاوی آنزیمی است که هیستامین موجود […]
ادامهبرای افزایش وزن، باید کالری رژیم غذایی افزایش یابد. البته حفظ کیفیت و سلامتی برنامه غذایی در رژیمهای افزایش وزن اهمیت فراوانی دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، بر خلاف بسیاری از افراد که لاغری برایشان رویایی دست نایافتنی است؛ برخی از افراد هم از لاغری شدید رنج میبرند. علت این […]
ادامهمطالعات اخیر نشان میدهند خوردن پنیر ممکن است به افرادی که در تلاش برای از دست دادن وزن هستند کمک کند و باعث حفظ وزن ایده آل می شود. مجله کشاورزی و مواد غذایی، یک مطالعه و بررسی را در این ماه منتشر کرده که اهمیت مطالعات با برچسب “متابولیسم پنیر” را مورد بحث قرار […]
ادامه