شیر سویا نیز انواع پروتئینها، کلسیم، فسفر و ویتامینهای گروه B موجود در شیر معمولی را دارد و تفاوتی از نظر خواص با شیر گاو ندارد. یک کارشناس تغذیه به افرادی که دستگاه گوارش آنها تحمل پذیرش لبنیات را ندارد توصیه کرد: از شیر “سویا” یا شیر بدون لاکتوز استفاده کنند. مریم شیرمستی، اظهار کرد: […]
ادامهانسان همواره به سلامتی و بهره بردن از مواد غذایی طبیعی سالم و چگونه غذا خوردن برای حفظ سلامت میاندیشد. یکی از این مواد غذایی کفیر است. کفیر غذایی شگفتانگیز است که مصرف آن توسط بسیاری از پزشکان و کارشناسان تغذیه توصیه میشود. اگر شما در مورد افزایش ایمنی و انرژی روزانه خود جدی هستید، […]
ادامه