نیمه عمرکافئین در بدن حدود ۴ ساعت است اما این بدان معنان نیست که همه کافئین در بدن از بین رفته و گاهی ۸ تا ۱۲ ساعت بعد از نوشیدن قهوه میتوان اثرات آن را دید. نیمه عمرکافئین در سیگاریها ۳ ساعت است. حقایقی درباره کافئینکافئین محبوبترین داروی تغییر خلق و خوی در جهان است. در واقع این […]
ادامهپرفشاری خون که یکی از بیماری های شایع و کشنده در عصر حاضر می باشد، به فشارخون بالاتر از ۱۴ بر روی ۹ اطلاق می شود. تحقیقات نشان می دهند که انگور از پرفشاری خون پیشگیری نموده و به سلامت قلب و عروق کمک می کند. در این بررسی که در موسسه تحقیقاتی سلامت قلب […]
ادامهشیر سویا نیز انواع پروتئینها، کلسیم، فسفر و ویتامینهای گروه B موجود در شیر معمولی را دارد و تفاوتی از نظر خواص با شیر گاو ندارد. یک کارشناس تغذیه به افرادی که دستگاه گوارش آنها تحمل پذیرش لبنیات را ندارد توصیه کرد: از شیر “سویا” یا شیر بدون لاکتوز استفاده کنند. مریم شیرمستی، اظهار کرد: […]
ادامهعوامل متعددی در بروز کم خونی نقش دارد. گاهی این هموگلوبین توسط مغز استخوان تولید نمی شود و در برخی موارد این هموگلوبین ها به صورت خونریزی از بدن دفع می شوند. گفته میشود ۵۰ درصد خانمهای باردار و نیمی از دختران و زنان ۱۴ تا ۴۳ سال دچار کمبود آهن هستند و حدود یکسوم […]
ادامهزوجینی که خواهان فرزند پسر هستند غذاهای گرمیبخش، و آنهایی که دختر دوست دارند غذاهای سردی بخش بخورند. تعیین جنسیت جنین با غذا از نظر طب سنتی غذاهایی که مادر، قبل و در زمان بارداری استفاده میکند تأثیر بسیار مستقیمی بر تعیین جنسیت جنین دارد. به طور معمول غذاهای گرم و مقوی باعث میشود نوزاد […]
ادامهتابستان باعث تعریق بیشتر بدن می شود و اکثر مردم از بوی بد عرق خود و دیگران در عذاب هستند. البته علاوه بر گرما استرس، خستگی، اضافه وزن و مصرف برخی مواد غذایی نیز باعث بد بو شدن عرق می شود. مشکل اینجاست که ضدعرق ها و خوشبوکننده ها حاوی ترکیبات شیمیایی هستند و برای […]
ادامهدر روزهای گرم با بهرهمندی بیشتر از سایه، تغذیهی سالم و رفع عطش منظم، خودتان را از ضعف و خستگی زیاد حفظ کنید. اما توجه داشته باشید که هر نوشیدنی در هوای گرم مناسب نیست. در این مطلب به خوبها و بدهای نوشیدنی ها و آب میوه های موجود اشاره میکنیم. لطفاً با ما همراه باشید. […]
ادامهنتایج تحقیقات نشان میدهد بعضی مواد غذایی واکنشهایی در مغز ایجاد میکند که به تغییر خلق و خو منجر میشود. در واقع آنچه برای خوردن و نوشیدن انتخاب میکنیم، این روند را تسریع میکند و تا حدی میتواند استرس و احساس خستگی را کاهش دهد. دکتر مجید حسن قمی، متخصص تغذیه با اشاره به این […]
ادامهگنجاندن کربوهیدراتهای طبیعی و غیرفرآوری شده همچون غلات، میوهها و سبزیجات یکی از شیوههای موثر کسب انرژی است. زمانی که فرد میزان کافی کربوهیدرات سالم و طبیعی مصرف نکند مغز مجبور میشود انرژی مورد نیازش را از ماهیچهها دریافت کند و این امر موجب خستگی بیشتر میشود. در صورتی که چرخه خواب فرد منظم نباشد، […]
ادامهبرخی پژوهش ها نشان می دهد مادران می توانند در دوران بارداری و شیردهی به راحتی روزه بگیرند به شرط آنکه مواد مغذی و آب و مایعات کافی در فاصله افطار تا سحر استفاده نمایند. اما نمی توان به همین سادگی به همه مادران توصیه کرد تا روزه بگیرند. در واقع برخی شرایط وجود دارد […]
ادامهواکنشهای آلرژیک بدن به دلیل آزاد شدن چندین ماده از جمله هیستامین است که با علائمی مانند خارش، عطسه، آبریزش بینی، اشکریزی و غیره همراه است. این ترکیب شیمیایی یعنی هیستامین بهطور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد و در برخی دیگری کمتر است. بهطور طبیعی بدن ما حاوی آنزیمی است که هیستامین موجود […]
ادامهگریپ فورت،سیب،چای سبز، فلفل سیاه و قرمز، تخم مرغ، دارچین، زغال اخته، بادام، قهوه، کوینولا (نوعی غلات) و سبزیجات ۱۲ خوراکی چربی سوز هستند که از افزایش وزن پیشگیری می کند. به گزارش پایگاه اینترنتی نیوز زوم، لاغر شدن و تناسب اندام امروزه یکی مهمترین دغدغه های بسیاری از افراد است. در این میان پرهیز […]
ادامه