پزشک و محقق طب اسلامی نیز با بیان اینکه پوست سبز پسته تازه نیز خواص متفاوتی داراست، گفت: در برخی منابع آن را درمان مناسبی برای رفع بوی بد دهان ذکر میکنند و جویدن آن را برای التیام زخمهای داخل دهان مناسب دانسته و برای استحکام لثهها، مالیدن آن را بر روی لثه سودمند ذکر […]
ادامهتحقیقات نشان می دهند که اضافه کردن ماست کم چرب به رژیم غذایی روزانه، خطر افزایش فشارخون را کاهش می دهد. بر اساس مطالعات انجمن قلب امریکا، کسانی که به مدت طولانی ماست مصرف کرده اند، فشار سیستولیک پایین تری دارند و خطر افزایش فشارخون در آنها پایین تر است. فشارخون سیستولیک مقیاس سنجش فشار […]
ادامهاغلب افراد از خوردن شکلات لذت میبرند و همه میدانند که خوردن آن در خلقوخوی افراد تأثیر مثبت میگذارد، اما این تنها فایده شکلات نیست. شکلات سکته مغزی در زنان را کاهش میدهد، از عوارض بارداری جلوگیری میکند، درد قاعدگی را کاهش میدهد و جالبتر اینکه باعث رمانتیک شدن زنان میشود. ۱- شکلات سکته مغزی […]
ادامهاین تصور وجود دارد که خانم ها دچار بیماری های قلبی عروقی نمی شوند. اما چنین قطعیتی وجود ندارد و لازم است که شما بیماری قلبی، علل و عوامل آن را به خوبی بشناسید. مهم است که بدانید آیا شما نیز در معرض ابتلا به این بیماری ها هستید یا خیر. خوشبختانه اکثر خانم ها […]
ادامهتابستان و تعطیلات آن هرچند برای بعضی ها خوشایند است، اما ابتلا به بعضی بیماری ها می تواند علاوه بر روزهای طولانی و گرمای هوا و آفتاب زدگی مزید بر علت شود و سختی همه آنها را دوچندان کند. امکان بروز و تشدید بعضی بیماری ها در این فصل زیاد است و اگر حواستان نباشد […]
ادامهگرمای بی امان بلندترین روزهای سال بیداد می کند و اگر حواستان نباشد سلامتی تان به خطر می افتد. در این گرمای شدید همه افراد بخصوص افرادی که در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی قرار دارند، باید بیشتر به سلامت قلب خود توجه کنند. متاسفانه بر خلاف باورهای رایج که گفته می شود […]
ادامهفرصتی است که همه دوست دارند در برکت و رحمت بی منتهای خداوند شریک باشند. اما در این میان افرادی هستند که بدلیل شرایط خاص نمی توانند در میهمانی خدا شرکت کنند. بیماران مبتلا به بیماری های حاد شدید یا مزمن از جمله بیماران قلبی که بحث اصلی این مقاله است ، سالمندان و کسانی […]
ادامهمحققان آمریکایی پس از دو سال مطالعه موفق به ابداع یک رژیم غذایی بر پایه انواع توت و سبزیجات شدند که خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد. به گزارش پایگاه اینترنتی وال استریت ژورنال، محققان مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو که این رژیم غذایی به نام مایند (MIND) را ابداع کرده اند، […]
ادامهبه میوهای خوشطعم و عطر از خانواده سیب است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف میکنند. نحوه خرید و نگهداری به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند […]
ادامه