آنتی اکسیدان ها بایگانی - گروه بین‌المللی آگاهان

مطالب پیرامون «آنتی اکسیدان ها»

۱۴ دلیل خوب برای خوردن سیب ‌زمینی شیرین

sibzamini

سیب زمینی شیرین رنگ‌های مختلف و ارزش غذایی بالایی دارد. پرمصرفترین آن گوشت زرد و نارنجی دارد و در بازار میوه و تره‌بار بسیاری از کشورها موجود است. سیب ‌زمینی شیرین برای اولین بار در آمریکایی جنوبی کشت شد و سپس توسط اسپانیایی ها و پرتقالی ها وارد اروپا، آسیا، آفریقا و استرالیا شد. این سیب ‌زمینی سرشار […]

ادامه

کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.