مطالب پیرامون «کیوی»

کاهش بیماری های قلبی با ویتامین C

heart-attack

مرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه ای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C هستند. مطالعات محققان دانشگاه کپنهاگ نشان می دهد که احتمال بروز بیماری های قلبی و مرگ زودرس در افرادی که در رژیم غذایی خود از ویتامین C بیشتری استفاده می کنند، […]

ادامه

میوه ها را چه وقت بخوریم.

fruits

میوه ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد. به گزارش تسنیم، دکتر علی اکبر سهیلی‌آزاد خاطر نشان کرد: میوه […]

ادامه

کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.