مطالب پیرامون «کبد»

میوه ای برای ناکار کردن سلول های سرطانی

karela

میوه ی کارلا (karela) که در زبان لاتین Momordica و در زبان عمومی خربزه ی تلخ نامیده می شود یکی از گیاهان معروفی است که در آسیا، آفریقا و جزایر کارائیب می روید. خربزه ی تلخ یکی از تلخ ترین میوه های دنیاست. از قرن ها پیش کارلا را در طب سنتی آسیایی و آفریقایی […]

ادامه

کبد چرب دارید؟ زرشک بخورید

zereshk

همیشه وقتی از زرشک برای تزیین برنج استفاده می‌شود، همراه با زعفران یا مخلوط زعفران و خلال بادام و پسته است، ولی آیا تا به حال شده که از خودتان بپرسید چرا باید با این ترکیبات مخلوط شود آیا دلیل علمی خاصی برای آن وجود دارد یا اینکه صرفا برای طعم و مزه بهتر غذا، […]

ادامه

خواص درمانی کنگر فرنگی

man-hand

کنگر فرنگی هم مانند کنگر در درمان تب موثر است و مصرف آن به بیماران رماتیسمی و افراد مبتلا به ورم روده جهت از بین بردن نفخ توصیه می‌شود. خواص درمانی یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به اینکه کنگر فرنگی (آرتیشو) خواص درمانی زیادی دارد، گفت: مبتلایان به عارضه کبد چرب می‌توانند با استفاده […]

ادامه

۹ خاصیت جالب تخم بلدرچین

belderchin

جذب ویتامین های بدن با افزایش سن بسیار کم می شود از این رو مصرف تخم بلدرچین به افراد بالای ۴۰ سال، برای بالا بردن مواد معدنی و ویتامین های بدن و جلوگیری از کارافتادگی زودرس و پیشگیری از سرطان توصیه می شود. تخم بلدرچین در افراد پیر و مسن سبب تجدید قوای از دست […]

ادامه

سرطان در کمین کبد چرب

Fatty_liver

پزشکان هشدار می‌دهند که کبد چرب الکلی و غیرالکلی می‌تواند به سرطان منجر شود. این پزشکان می‌گویند: گرایش به مصرف موادالکلی و شیوع چاقی در عصر حاضر به حدی افزایش یافته که اگر از هم‌اکنون اقدامات ضروری و پیشگیرانه صورت نگیرد می‌تواند موجب افزایش موارد جراحی در بیماران مبتلا به عارضه کبد چرب در آینده […]

ادامه

پاکسازی کبد چرب با میوه ها

apples

این روزها در هر میوه فروشی که وارد می‌شوید آووکادو نیز به چشم می خورد. می توانید بودجه سبد میوه تان را طوری تنظیم کنید که از خواص فوق العاده این میوه نیز بهره‌مند شوید. باید بدانید که خواص فوق العاده این میوه ناشی از وجود اسید اولئیک (نوعی از اسیدهای چرب اشباع نشده مونو) […]

ادامه

میوه به و خواص آن

Woman teeth

به میوه‌ای خوش‌طعم و عطر از خانواده سیب است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف می‌کنند.   نحوه خرید و نگهداری به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند […]

ادامه

کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.