مطالب پیرامون «چای ترش»

چای ترش ، جلوگیری کننده از غلظت خون

chay-torsh

زمانی که اکسیژن کافی به بدن نرسد برای جبران این کمبود، گلبول بیشتری در بدن ساخته می‌شود و باعث افزایش غلظت خون در رگ‌ ها می‌ شود. از نظر طب کلاسیک افزایش تعداد گلبول‌های قرمز در واحد حجم را غلظت خون می‌گویند. چنانچه هموگلوبین در مردان بالاتر از ۱۸ و در زنان فراتر از ۱۶ […]

ادامه

کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.