مطالب پیرامون «پتاسیم»

مهار تپش قلب با ۸ ماده طبیعی

heart

در صورتی که علت تپش قلب، بیماری قلبی- عروقی نباشد، می‌توان با کنترل عصبانیت از درمان‌های خانگی استفاده کرد؛ در ادامه به چند نوع ماده غذایی مفید در این زمینه اشاره می‌کنیم. بارها در مقاطعی تند شدن یا نامنظم شدن ضربان قلب را تجربه کرده‌ایم. با رها شدن ماده شیمیایی به نام آدرنالین، ضربان قلب […]

ادامه

۱۴ دلیل خوب برای خوردن سیب ‌زمینی شیرین

sibzamini

سیب زمینی شیرین رنگ‌های مختلف و ارزش غذایی بالایی دارد. پرمصرفترین آن گوشت زرد و نارنجی دارد و در بازار میوه و تره‌بار بسیاری از کشورها موجود است. سیب ‌زمینی شیرین برای اولین بار در آمریکایی جنوبی کشت شد و سپس توسط اسپانیایی ها و پرتقالی ها وارد اروپا، آسیا، آفریقا و استرالیا شد. این سیب ‌زمینی سرشار […]

ادامه

میوه به و خواص آن

Woman teeth

به میوه‌ای خوش‌طعم و عطر از خانواده سیب است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف می‌کنند.   نحوه خرید و نگهداری به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند […]

ادامه

کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.