
همیشه وقتی از زرشک برای تزیین برنج استفاده میشود، همراه با زعفران یا مخلوط زعفران و خلال بادام و پسته است، ولی آیا تا به حال شده که از خودتان بپرسید چرا باید با این ترکیبات مخلوط شود آیا دلیل علمی خاصی برای آن وجود دارد یا اینکه صرفا برای طعم و مزه بهتر غذا، […]
ادامه
همه ما کم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می تواند یک ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهکار های مختلفی برای این کار وجود دارد که یکی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است. غذاها از چند طریق باعث کاهش استرس می […]
ادامه
توصیه میشود که انگور را وارد برنامهی غذایی روزانه بکنید. به خاطر اینکه این میوه خواص درمانی ویژهای دارد که برای حفظ عملکرد کلیهها مفید هستند. برای حفاظت از سلامتی کلیههایتان چه اقداماتی انجام میدهید؟ آیا آب کافی مینوشید؟ آیا مطمئن هستید که نمک دریافتی از مواد غذایی را به طور کامل دفع میکنید؟ آیا […]
ادامه
مرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه ای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C هستند. مطالعات محققان دانشگاه کپنهاگ نشان می دهد که احتمال بروز بیماری های قلبی و مرگ زودرس در افرادی که در رژیم غذایی خود از ویتامین C بیشتری استفاده می کنند، […]
ادامه
در تابستان، بازار فروش انواع آبمیوه گرم میشود؛ به همین بهانه در این مطلب سری به بازار آبمیوهها میزنیم تا ببینیم بهترین گزینه کدام است و مهمترین معیار برای انتخاب یک پاکت آبمیوه خوب چیست؟ آبمیوه های بدون افزودنی در صدر هستند یکی دو سالی میشود که آبمیوههایی با درج عنوان «بدون افزودنی» روی بستهبندی […]
ادامه
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است شام با فاصله ۲ ساعت پس از افطار میل شود. مریم صالحی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در وعده افطار بهتر است ابتدا با چای، آب جوش یا شیر گرم و خرما یا کشمش روزه […]
ادامه
این روزها تقریباً همه میدانند ریشه بسیاری از بیماریها در نداشتن تغذیه سالم و کمتحرکی است، یعنی با داشتن برنامه غذایی درست میتوان سپری در برابر بسیاری از بیماریها ساخت. درواقع، همه قسمتهای حیاتی بدن برای دور ماندن از اختلال کارکرد به غذای سالم نیاز دارند. دو بخش که بهویژه در کهنسالی بسیار آسیب میبینند، […]
ادامه
خارش پوست بسیار آزاردهنده است و در اثر اگزما، کهیر، گزش حشرات و یا هر نوع تحریک پوستی بروز می کند. در هر حال گاهی به قدری شدید است که کار و حتی خواب را مختل می کند. در این مطلب چند گیاه و ماده طبیعی را به شما معرفی می کنیم که در کاهش […]
ادامه
همه ما می دانیم که اهدای خون امری خداپسندانه و انسان دوستانه است. برای اینکه این تجربه کاملا موفقیت آمیز و رضایت بخش باشد، بهتر است قبل و بعد از آن رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنید. در این مطلب به چند نکته در این باره اشاره می کنیم.دو هفته قبل از تاریخ مقرر اهدای […]
ادامه
لیمو ترش علاوه بر از بین بردن سلولهای بد در بدن از بروز انواع سرطان نیز جلوگیری میکند. کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی، اظهار کرد: لیمو ترش میوهای است که مصرفش به همراه چهار گروه اصلی مواد غذایی، برای برخورداری از تغذیه سالم و سلامت جسم لازم است. نسرین یادگاری با اشاره به اینکه […]
ادامه
گریپ فورت،سیب،چای سبز، فلفل سیاه و قرمز، تخم مرغ، دارچین، زغال اخته، بادام، قهوه، کوینولا (نوعی غلات) و سبزیجات ۱۲ خوراکی چربی سوز هستند که از افزایش وزن پیشگیری می کند. به گزارش پایگاه اینترنتی نیوز زوم، لاغر شدن و تناسب اندام امروزه یکی مهمترین دغدغه های بسیاری از افراد است. در این میان پرهیز […]
ادامه
این روزها در هر میوه فروشی که وارد میشوید آووکادو نیز به چشم می خورد. می توانید بودجه سبد میوه تان را طوری تنظیم کنید که از خواص فوق العاده این میوه نیز بهرهمند شوید. باید بدانید که خواص فوق العاده این میوه ناشی از وجود اسید اولئیک (نوعی از اسیدهای چرب اشباع نشده مونو) […]
ادامه
به میوهای خوشطعم و عطر از خانواده سیب است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف میکنند. نحوه خرید و نگهداری به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند […]
ادامه
محققان تغذیه می گویند پوست سالم به مرطوب کننده اسیدهای چرب امگا-۳، ویتامین B برای کلاژن سازی و تولید الاستین و مواد معدنی برای بازسازی، حفاظت و بازسازی سلولی نیاز دارد. ۱۱ ماده غذایی که این محققان برای سلامت ،درخشندگی و بهبود پوست توصیه می کنند به شرح ذیل است : ساردین کنسروهای ساردین […]
ادامه