مطالب پیرامون «مرکبات»

کاهش بیماری های قلبی با ویتامین C

heart-attack

مرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه ای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C هستند. مطالعات محققان دانشگاه کپنهاگ نشان می دهد که احتمال بروز بیماری های قلبی و مرگ زودرس در افرادی که در رژیم غذایی خود از ویتامین C بیشتری استفاده می کنند، […]

ادامه

هیستامین را از غذایتان حذف کنید

750x500-ehow-images-a07-ca-v2-display-meat-cheese-tray-800x800

واکنش‌های آلرژیک بدن به دلیل آزاد شدن چندین ماده از جمله هیستامین است که با علائمی مانند خارش، عطسه، آبریزش بینی، اشک‌ریزی و غیره همراه است. این ترکیب شیمیایی یعنی هیستامین به‌طور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد و در برخی دیگری کمتر است. به‌طور طبیعی بدن ما حاوی آنزیمی است که هیستامین موجود […]

ادامه

کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.