مطالب پیرامون «سویا»

«شیرسویا» همه خواص شیر گاو را دارد.

soy-milk

شیر سویا نیز انواع پروتئین‌ها، کلسیم، فسفر و ویتامین‌های گروه B موجود در شیر معمولی را دارد و تفاوتی از نظر خواص با شیر گاو ندارد. یک کارشناس تغذیه به افرادی که دستگاه گوارش آنها تحمل پذیرش لبنیات را ندارد توصیه کرد: از شیر “سویا” یا شیر بدون لاکتوز استفاده کنند. مریم شیرمستی، اظهار کرد: […]

ادامه

عوارض و فواید مصرف ویتامین E

vitamin-e

ویتامین ها بر اساس حلالیت آن ها در آب و یا در چربی به دو گروه تقسیم می شوند، ویتامین های محلول در چربی و ویتامین های محلول در آب. ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. روند جذب ویتامین های محلول در چربی مشابه جذب چربی هاست، بنابراین عوامل مؤثر در […]

ادامه

مدیریت استرس با تغذیه!

veg

همه ما کم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می تواند یک ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهکار های مختلفی برای این کار وجود دارد که یکی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است. غذاها از چند طریق باعث کاهش استرس می […]

ادامه

هیستامین را از غذایتان حذف کنید

750x500-ehow-images-a07-ca-v2-display-meat-cheese-tray-800x800

واکنش‌های آلرژیک بدن به دلیل آزاد شدن چندین ماده از جمله هیستامین است که با علائمی مانند خارش، عطسه، آبریزش بینی، اشک‌ریزی و غیره همراه است. این ترکیب شیمیایی یعنی هیستامین به‌طور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد و در برخی دیگری کمتر است. به‌طور طبیعی بدن ما حاوی آنزیمی است که هیستامین موجود […]

ادامه

کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.