
شیر سویا نیز انواع پروتئینها، کلسیم، فسفر و ویتامینهای گروه B موجود در شیر معمولی را دارد و تفاوتی از نظر خواص با شیر گاو ندارد. یک کارشناس تغذیه به افرادی که دستگاه گوارش آنها تحمل پذیرش لبنیات را ندارد توصیه کرد: از شیر “سویا” یا شیر بدون لاکتوز استفاده کنند. مریم شیرمستی، اظهار کرد: […]
ادامه
ویتامین ها بر اساس حلالیت آن ها در آب و یا در چربی به دو گروه تقسیم می شوند، ویتامین های محلول در چربی و ویتامین های محلول در آب. ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. روند جذب ویتامین های محلول در چربی مشابه جذب چربی هاست، بنابراین عوامل مؤثر در […]
ادامه
همه ما کم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می تواند یک ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهکار های مختلفی برای این کار وجود دارد که یکی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است. غذاها از چند طریق باعث کاهش استرس می […]
ادامه
واکنشهای آلرژیک بدن به دلیل آزاد شدن چندین ماده از جمله هیستامین است که با علائمی مانند خارش، عطسه، آبریزش بینی، اشکریزی و غیره همراه است. این ترکیب شیمیایی یعنی هیستامین بهطور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد و در برخی دیگری کمتر است. بهطور طبیعی بدن ما حاوی آنزیمی است که هیستامین موجود […]
ادامه