مطالب پیرامون «توت فرنگی»

با توت فرنگی دندانهایتان را بلیچینگ کنید

strawberry

کارشناسان مصرف بیش از حد آدامس را سبب ساخته شدن اسید در معده و در طول زمان بروز تحریک در دیواره معده و سرانجام ابتلا به زخم معده یا حتی سرطان در افراد می‌دانند. یکی از میوه‌های بوته‌ای با خواص درمانی منحصر بفرد می‌تواند تمامی لکه های ناشی از نوشیدنی‌ها، مواد غذایی و رنگی مختلف […]

ادامه

مفاصل قوی با غذای سالم

joint

این روزها تقریباً همه می‌دانند ریشه بسیاری از بیماری‌ها در نداشتن تغذیه سالم و کم‌تحرکی است، یعنی با داشتن برنامه غذایی درست می‌توان سپری در برابر بسیاری از بیماری‌ها ساخت. درواقع، همه قسمت‌های حیاتی بدن برای دور ماندن از اختلال کارکرد به غذای سالم نیاز دارند. دو بخش که به‌ویژه در کهنسالی بسیار آسیب می‌بینند، […]

ادامه

میوه ها را چه وقت بخوریم.

fruits

میوه ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد. به گزارش تسنیم، دکتر علی اکبر سهیلی‌آزاد خاطر نشان کرد: میوه […]

ادامه

هیستامین را از غذایتان حذف کنید

750x500-ehow-images-a07-ca-v2-display-meat-cheese-tray-800x800

واکنش‌های آلرژیک بدن به دلیل آزاد شدن چندین ماده از جمله هیستامین است که با علائمی مانند خارش، عطسه، آبریزش بینی، اشک‌ریزی و غیره همراه است. این ترکیب شیمیایی یعنی هیستامین به‌طور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد و در برخی دیگری کمتر است. به‌طور طبیعی بدن ما حاوی آنزیمی است که هیستامین موجود […]

ادامه

مراقب انگل های توت فرنگی باشید

Strawberries

یک کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد: مراقب انگل‌های توت فرنگی خوب شسته نشده باشند. مریم شیرمستی، با اشاره به خواص نوبرانه‌ها، اظهار کرد: توت‌فرنگی یکی از مهمترین نوبرانه‌ها است که به دلیل بوته‌ای بودن بیشتر در معرض آلودگی و انگل قرار دارد. وی افزود: رنگ قرمز توت فرنگی ناشی از لیکوپن آن است که […]

ادامه

کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.