پیشگیری از آلزایمر با توت - گروه بین‌المللی آگاهان
اخبار و مقالات

پیشگیری از آلزایمر با توت

toot

محققان آمریکایی پس از دو سال مطالعه موفق به ابداع یک رژیم غذایی بر پایه انواع توت و سبزیجات شدند که خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.

به گزارش پایگاه اینترنتی وال استریت ژورنال، محققان مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو که این رژیم غذایی به نام مایند (MIND) را ابداع کرده اند، می گویند: این رژیم غذایی شامل خوراکی هایی می شود که برای سلامت مغز مفید است.

محققان در این مطالعه رژیم غذایی مایند را با رژیم غذایی مدیترانه ای که برای سلامت قلب مفید است، مقایسه کردند.

هر دو این رژیم غذایی به اندازه زیادی بر پایه خوارکی های گیاهی و کم چرب است.

اما در رژیم غذایی مایند تاکید ویژه ای بر مصرف خوراکی هایی مانند انواع سبزیجات برگ سبز و توت شده است که برای سلامت مغز مفید هستند.

این مطالعه نشان داد که هر دو این رژیم غذایی خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد اما تنها با رعایت چند توصیه ارائه شده در رژیم غذایی مایند، می توان با بیماری آلزایمر مقابله کرد.

این مطالعه بخشی از یک سری مطالعه برای بررسی مواد مغذی است که برای سلامت مغز مهم هستند.

محققان در این مطالعه متوجه شدند، سبزیجاتی که برگ سبز دارند بیشتر از سایر سبزیجات از سلامت مغز محافظت می کنند.

رژیم غذایی مایند شامل مصرف توت برای دستکم دو بار در هفته، مصرف یک وعده سبزیجات برگ سبز و دو وعده یا تعداد بیشتری از سایر سبزیجات در روز می شود.

رژیم غذایی مایند همچنین مملو از مغز خشکبار، لوبیا، غلات سبوس دار و روغن زیتون می شود.

مطلب قبلی

panir مطالعات اخیر نشان می‌دهند خوردن پنیر ممکن است به افرادی که در تلاش برای از دست دادن وزن هستند کمک کند و باعث حفظ وزن ایده آل می شود. مجله‌ کشاورزی و مواد غذایی، یک مطالعه و بررسی را در این ماه منتشر کرده که اهمیت مطالعات با برچسب "متابولیسم پنیر" را مورد بحث قرار داده است. دانشمندان دانشگاه کوپنهاگن (Copenhagen) و دانشگاه آرهاس (Aarhus) نمونه‌های ادرار و مدفوع 15 مرد را مقایسه کردند آنهایی که به مدت دو هفته رژیم غذایی …

مطلب بعدی

botox محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا دریافتند، سم بوتاکس که برای رفع چروک پوست تزریق می شود، همواره در محل تزریق باقی نمی ماند. به گزارش ساینس، محققان دریافتند گاهی سم بوتاکس تزریق شده به پوست درون بدن حرکت می کند و حتی به سیستم عصبی مرکزی بدن و از جمله مغز راه می یابد. محققان دانشگاه کویینزلند توانستند ادعای خود را با نمایش نحوه حرکت یک مولکول بوتاکس در جریان خون به اثبات برسانند. البته هنوز هیچ دلیلی در دست نیست که جابه جایی …
کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.