اگر عاشق سلفی هستید، بخوانید - گروه بین‌المللی آگاهان
اخبار و مقالات

اگر عاشق سلفی هستید، بخوانید

selfie

اگر از مردانی هستید که مدام عکس‌های سلفی خود را در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام و فیس‌بوک به اشتراک می‌گذارید، ممکن است دارای شخصیتی خودمحور و ضداجتماعی باشید.

نتایج مطالعه‌ای جدید که جسی فاکس، دانشیار علوم ارتباطات در دانشگاه ایالتی اوهایو و مارگارت رونی، دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه اوهایو انجام داده‌اند، نشان می‌دهد مردان مورد مطالعه که عکس‌های سلفی بیشتری را از خود به‌صورت آنلاین منتشر کرده‌اند، امتیاز بیشتری از نظر خودشیفتگی (نارسیسیسم) و جامعه‌ستیزی گرفته‌اند. به‌علاوه، مردانی که تمایل دارند سلفی‌های خود را قبل از انتشار ویرایش کنند، امتیاز بیشتری از نظر خودشیفتگی و عینیت‌بخشی به خود دارند که نشان می‌دهد این افراد تا چه حد به ظاهر خود اولویت می‌دهند. به گفته جسی فاکس، شگفت‌انگیز نیست که مردانی که عکس‌های سلفی زیادی از خود منتشر و زمان زیادی را صرف ویرایش آن‌ می‌کنند، خودشیفته باشند ولی این اولین‌بار است که این مساله عملا تایید شده است.

جالب‌تر اینکه این افراد بیشتر شخصیت ضداجتماعی دارند. خودشیفتگی عبارت است اینکه شخص باور داشته باشد بهترین افراد است. البته این حالت با مقداری کمبود اعتماد به نفس هم همراه است. جامعه‌ستیزی نیز با فقدان همدردی و توجه به دیگران مشخص می‌شود. عینیت‌بخشی به خود نیز عبارت است از سنجیدن ارزش خود بر اساس خصوصیات ظاهری. این مساله در مردان کمتر مطالعه شده است. فاکس می‌گوید: «عینیت‌بخشی باعث بروز مشکلات حادی مثل افسردگی و اختلالات تغذیه‌ای در زنان می‌شود. با گسترش شبکه‌های اجتماعی، افراد بیشتر نگران ظاهر خود می‌شوند و این یعنی اینکه عینیت‌بخشی علاوه بر زنان، برای مردان نیز به مشکل بزرگی تبدیل خواهد شد.»

فاکس تاکید کرد: «نتایج این مطالعه حاکی از این نیست که مردانی که سلفی‌های بیشتری را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند عملا خودشیفته و جامعه‌ستیز هستند. همه مردان در این مطالعه نمره‌ای در محدوده طبیعی داشتند، فقط نمره آنها از میانگین جامعه بیشتر است.»

مطالعه‌ای دیگر که همین مساله را در زنان بررسی می‌کند در حال انجام است و نشان می‌دهد این مساله در مورد زنان نیز صادق است. نهایتا این مطالعات نشان می‌دهند خصوصیات شخصیتی ما چگونه می‌تواند بر رفتارمان در شبکه‌های اجتماعی تاثیر بگذارد.

مطلب قبلی

boy-phone بد نیست بدانید که همکاری که در موردش صحبت می کنم، یک کاربر بسیار فعال در شبکه های اجتماعی است و همیشه با دنیای مجازی ارتباط تنگاتنگی دارد. راستش را بخواهید، خودم هم انتظار نداشتم رفتارم اینچنین روی او تاثیر بگذارد. خانم آژا فراست، به تازگی مقاله ای را در فوربز به رشته تحریر درآورده که در آن تاثیر کنار گذاشتن موبایل را بر روی روابط انسانی مورد بررسی قرار می دهد. فراست معتقد است که بدون تلفن همراه، ما انسان های …

مطلب بعدی

sibzamini سیب زمینی شیرین رنگ‌های مختلف و ارزش غذایی بالایی دارد. پرمصرفترین آن گوشت زرد و نارنجی دارد و در بازار میوه و تره‌بار بسیاری از کشورها موجود است. سیب ‌زمینی شیرین برای اولین بار در آمریکایی جنوبی کشت شد و سپس توسط اسپانیایی ها و پرتقالی ها وارد اروپا، آسیا، آفریقا و استرالیا شد. این سیب ‌زمینی سرشار از بتاکاروتن است و به همین دلیل طعم شیرینی دارد. بدن ما از این ترکیب مفید برای تولید ویتامین A استفاده می کند. و به همین دلیل …
کلیه حقوق و اسناد این سایت متعلق به گروه بین المللی آگاهان آینده پارس می باشد٬
و هرگونه برداشت از روی محتوای این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.